Médiamegjelenések

Újság

 2014.03.04.

 

Átadták a Malom úti csomópontot - videó, fotók

Jelzőlámpássá építették át a Győri út - Hegyalja út - Malom út kereszteződését a Győr-Ménfőcsanakon. Tragikus halálos baleset is történt itt korábban.

Elkészült a Malom úti csomópont

A Győri út – Hegyalja út – Malom út kereszteződése a Ménfőcsanaki városrész egyik legforgalmasabb csomópontja. A fejlesztés révén dinamikusabbá és biztonságosabbá vált a közlekedés.


 

 kisalfold.hu

gyorplusz.hu

Rádió

 2014.03.05.

 Elkészült a Malom úti csomópont

Átadták a győri Malom úti csomópontot. A Győri út- Hegyalja út – Malom út kereszteződésének átalakítására azért volt szükség, hogy a fő és mellékirányokból érkező nagy forgalom könnyebben haladjon és visszaszorítsák a balesetek számát.

 o2hir.hu

Televízió

 2014.03.05.

Hivatalosan is átadták a 62 millió forintból átalakított csomópontot Ménfőcsanakon, a Győri út – Hegyalja utca – Malom utca kereszteződésében. A korábban balesetveszélyes részen mostanra jelzőlámpa irányítja a forgalmat, ami sokkal biztonságosabbá tette a csomópontot. A már két hónapja elkészült, de ünnepélyesen csak most átadott fejlesztésről Borkai Zsolt polgármester azt mondta, az önkormányzat tudatosan odafigyel minden egyes városrész közlekedési fejlesztésére, így történt ez alkalommal Ménfőcsanakon is.  A megújult csomópont kiválóan illeszkedik a korábban, uniós forrásból felújított Hegyalja úti fejlesztésekhez.

 

 tv.gyorplusz.hu