Médiamegjelenések 2014-ben

Az Útkezelő Szervezetről megjelent nyomtatott és videó anyagok.

Médiamegjelenések

Újság

2014.01.02.

Biztonságosabb lett a csomópont

Annak dacára, hogy belterület, az elmúlt tizenöt évben több súlyos baleset fordult elő Ménfőcsanakon a Hegyalja–Malom–Győri utak kereszteződésében.

kisalfold.hu

Rádió

     

Televízió

2014.01.10.

2014.01.07.

Balra is lehet kanyarodni

Megváltozott a forgalmi rend Újvárosban, a Kossuth utcáról, a zsinagóga után már balra is lehet kanyarodni, a dr. Róth Emil utcára. A győri közútkezelő másfél millió forintból alakította át a kereszteződést, óvatosságra intő sárga villogókat szereltek fel, új táblákat helyeztek ki, útburkolati jeleket festettek és átprogramozták a jelzőlámpa rendszert is. Az útkezelő szervezet szóvivője szerint a balra kanyarodás megengedésével könnyebbé vált a közlekedés a környéken.

Biztonságosabb csomópont

35 millió forintból újult meg és lett az eddiginél sokkal biztonságosabb Ménfőcsanakon a Hegyalja - Malom és és Győri utak kereszteződése. Korábban a Győrújbarát felől érkezők sokszor nem álltak meg, hogy elsőbbséget adjanak, emiatt pedig sok volt a baleset a csomópontban. A kereszteződést az útkezelő átalakította, lámpákat szereltek fel, az átépítés a közelmúltban fejeződött be. Az új rendszert január közepéig tesztelik, addig az arra közlekedők türelmét kérik.

 

tv.gyorplusz.hu