Médiamegjelenések

Az Útkezelő Szervezetről megjelent nyomtatott és videó anyagok.

Újság

Kisalföld - 2018 07. 11. 

Lezárják a Bécsi kapu teret az autósforgalom elől GyőrbenLezárják a Bécsi kapu teret az autósforgalom elől Győrben

Péntek reggel 8 órától lép életbe a korlátozás, ami várhatóan őszig tart.

Győr+ Hetilap - 2018.07.11.

A Bécsi kapu tér fele közlekedsz? Nem árt ha ezt tudod!

Péntektől az autós közlekedést is érintő korlátozás lép életbe a területen. A lezárás előreláthatólag egészen őszig tart majd.

Televízió

Győr+ TV - 2018.07.11.

Péntektől zárnak a téren

Munkák miatt zárnak a téren. Látványos fázisához ért a Bécsi kapu tér felújítása, a fejlesztés miatt pedig péntektől kitiltják az autósokat a területről. Az építési terület biztosítása, a munkagépek mozgása és a gyalogosforgalom fenntartása mellett, az autós forgalmat már nem tudják biztosítani a téren, ezért péntek reggel 8 órától lezárják a területet az autósok elől. Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a Bécsi kapu tér 1, 8 milliárd forintból modernizálódik, ennek felét állami támogatásból fedezik.

Győr+ TV - 2018 07. 12.

Szobor helyett munkások a téren

Látványos szakaszához érkezett a Bécsi kapu tér felújítása. Erről dr. Fekete Dávid alpolgármester és Prédl Antal, az útkezelő intézményvezetője számoltak be újságíróknak. A több éves rekonstrukció 1, 8 milliárd forintba kerül, ebből 900 milliót az állam biztosít az önkormányzat számára. Hétfőn az 1892-ben felavatott Kisfaludy Károly szobrot is elvitték restaurálni, így keddtől már kizárólag a munkásoké lesz a terep a téren. A felújítás a tervek szerint adventre készül el.