GYMJV Útkezelő Szervezete


Médiamegjelenések

Újság

2012.10.18.

2012.10.18.

Adyváros: rendeztek egy közterületet

Tízmillió forintból újult meg a győri Kodály Zoltán utca 2/a-b-c-d számúpanelházak mellett található forgalmas közterület a lakóutcaprogram keretében.

9,5 millió forintos felújítás a Kodály Zoltán utcában

Megszépült Győrben a Kodály Zoltán u. 2 A-B-C-D. épületek és a külső járda közötti közterület a "Lakóutca program" részeként. A zöldterületek megújítását a körzet önkormányzati képviselője, Radnóti Ákosnak támogatta

 

kisalfold.hu

 

gyorplusz.hu

kisalfold

Rádió

2012.10.19.


9,5 millió forintos felújítás a Kodály Zoltán utcában

Megszépült Győrben a Kodály Zoltán u. 2 A-B-C-D. épületek és a külső járda közötti közterület a "Lakóutca program" részeként. A zöldterületek megújítását a körzet önkormányzati képviselője, Radnóti Ákosnak támogatta. A tízemeletes lakóépületek előtti terület elavult, a balesetveszélyes betonlapokkal burkolt járda és eltaposott zöldfelület vegyes képet mutatott. Esős időben az tömbök, üzletek közötti átjárás épített járda nélkül is csak sáros, földes úton volt járható. A lakóknál is felmerült az igény, hogy az épületek előtti parkban is szívesebben pihennének, ha kulturáltabb körülmények és több pad állna a rendelkezésre. A kivitelezés során elbontották az összetöredezett, egyenetlenné vált betonlap járda szakaszok nagy részét, új burkolatot helyeztek el, új padok, egy védőkorlát, és hulladékgyűjtők kerültek ki, emellett parkosítás is történt. Az átalakítás egy része 9,5 millió forintba került, ami Győr Útkezelő Szervezetének költségvetéséből lett finanszírozva, további fél millió forintot a Győr-Szol Zrt. biztosított a parkosítási munkákra.

o2gyor.hu

Televízió