Médiamegjelenések 2012-ben

Az Útkezelő Szervezetről megjelent nyomtatott és videó anyagok.

GYMJV Útkezelő Szervezete

.

Médiamegjelenések

Újság

2012.06.05


Június végétől csoboghat a Jedlik-kút

Olvasóink jelezték a jó idő beköszöntével, hogy nem működik a belváros legújabb szökőkútja, a szódásüveg néven ismert Jedlik csobogó és ivókút. Egy hölgy jelezte: a csap már most le van törve. Az építtető útkezelő szervezetnél érdeklődtünk.

Kisalföld

2012.05.08.

Megújul a Jedlik Ányos utca

A Jedlik Ányos utca kőburkolását végzik Győrben. A munkálatok még tavaly ősszel kezdődtek, de a tél beálltával fel kellett függeszteni a korszerűsítést.

gyorplusz.hu
2011.11.27.

Próbaüzem alatt a Jedlik-csobogó

Még néhány napig még megcsodálható Jedlik-csobogó. A város új ivókútjának műszaki átadása pénteken kezdődött, a próbaüzem jövő hét elejéig tart, majd téliesítik a kutat.

Rádió




Televízió

2012.06.07 

Száraz csobogó

Hiába készült el, sőt a próbaüzemen is túl van már, egyelőre nem folyik a víz a Jedlik - csobogóból. A szódásüveget az Apáca utca burkolat felújítását követően adják át az üzemeltetőnek, ezután indul be a csobogó és ivókút funkció.

RevitaTV
2012.05.08.

Már csobognak

Startolnak a szökőkutak. A Széchenyi téri szökőkút május elseje óta már működik, a Megyeháza előtti pedig május 12 - től csobog majd hétvégénként. A Jedlik csobogót is feltöltötték már a szakemberek, a szifonból csak azért nem engedhetünk még vizet, mert jelenleg az ÁNTSZ engedélyére várnak az üzembe helyezéshez. Az óriás szifon környékén hamarosan ismét munkához látnak, a kivitelező ugyanis garanciában elvégzi az elmúlt év végén átadott Jedlik utca és Guttenberg - tér kisebb - nagyobb hibáit.

 

Revita Tv