Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok

Alaptevékenység és hatáskör - Közszolgáltatások igénybevételének rendje - Programok, nyilvántartások - Közbeszerzési pályázatok - Állásajánlatok - Statisztikai adatok

Alkalmazott programok, nyilvántartások

KMI small  bc logo  genion small  utkezelo logo 

Győri út-adat nyilvántartó rendszer

Az útnyilvántartó rendszer Győr város úthálózati elemeinek („objektumainak”) helyét, adatait, valamint fotó és videó felvételeit tartalmazza Google Map térkép alapon a streetview funkciókkal együtt.

A rendszer az úthálózati modell felépítését, az adatok felvételét és módosítását, a lekérdezéseket és a leválogatásokat (a tematikus, területi és kombinált) szűréseket egyaránt támogatja.

A győri útnyilvántartó rendszer nem nyilvános.

Használatához a www.sample.rook.hu (Útnyilvántartás, Győr) kezdő oldalon e-mail címmel és jelszóval be kell jelentkezni.

Amennyiben az útnyilvántartó rendszert használni kívánó még nem rendelkezik a belépéshez szükséges engedéllyel, akkor a Mozilla Firefox keresőjébe a www.sample.rook.hu címet beírva megjelenik a győri útnyilvántartás főoldala, ahol az alsó sorban lehetősége van saját belépési kód igénylésére.

Az egyes jogosultsági szintekre vonatkozó belépési engedélyeket az Útkezelő Szervezet vezetője adja meg és a szakmai kezelők vagy az adminisztrátor osztja ki. Egy-egy engedély az összes alacsonyabb szintre is érvényes.