A Baross hídnak a Bartók Béla útról nyíló mellékágának felújítása az elmúlt napokban elkezdődött az útszegélyek cseréjével. A részleges pályaszerkezet cserével, a több réteg aszfalt felújításával és a 80 mm  átmérőjű ivóvíz vezeték rekonstrukcióval járó felújítás várhatóan 3 hét teljes útlezárással jár.
A lezárás Húsvét után, április 02-án kezdődik.
A Baross hídra Nádorváros felől az ideiglenesen kétirányúsított Wesselényi útról lehet felhajtani. Ezen az útszakaszon részleges parkolási tilalmat vezetünk be.
A belváros felé közlekedő autóbuszok a Wesselényi úton keresztül hajthatnak fel a Baross hídra. A Bartók Béla úton a Kristály Étterem előtti megállóhely a terelés, lezárás idejére nem üzemel, helyette ideiglenes megállóhelyet alakítunk ki a Bartók Béla úton a Buda utca és Attila utca közötti szakaszon, ahol a jelenlegi parkolósávot megszüntetjük parkolási tilalommal.
A belváros felől Nádorváros irányába közlekedő autóbuszok a Baross hídról jobbra, a Zrínyi út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fognak közlekedni. A Baross híd – Wesselényi út kereszteződésben a belváros felől TILOS lesz a balra kanyarodás, mivel az autóbuszok kanyarodási területigénye nem teszi lehetővé a belváros felőli forgalom balra kanyarodását.
A Wesselényi útnak a Baross híd és Zrínyi út közötti szakaszán a társasházak felőli oldalon megállási tilalmat rendelünk el.
A terelés és a Baross híd – Wesselényi út kereszteződésében a balra kanyarodás tilalma miatt kerülőúton kell közlekedni az autósoknak, ezért arra kérjük a környéken autózokat, hogy kellő alapossággal tervezzék meg útvonalukat, különös tekintettel április 08-tól kezdődő tanítási időszakra!

A lezárás és terelés tehát április 02-án indul, várhatóan három hétig lesz szükség a közlekedők türelmére!


Köszönjük!